🍍 Ananaslı Detoks Suyu: Şişkinliği 1 Günde Azaltan Tarif! Deneyen Yazsın Kızlar 😍

Sema1981 / 23-11-2025
Sema1981 Çevrimdışı
2​3​-​1​1​-​2​0​2​5
45
28
2​3​-​1​1​-​2​0​2​5
45
28
Kayıtlı Üye
23-11-2025

Kızlar merhaba 💛

Bu aralar herkesin konuştuğu, özellikle ödem ve şişkinlik sorunu yaşayan kadınların bayıldığı bir detoks suyunu sizinle paylaşmak istedim.

Araştırdığımda gerçek yorumlara göre,göbekteki şişkinliği azaltıyor, tatlı isteğini kesiyor, vücudu hafifletip rahatlatıyor, cildi bile canlı gösteriyor.

Tarif şu şekilde

4–5 dilim taze ananas

1 çubuk tarçın

1 parça taze zencefil

3–4 karanfil (isteğe bağlı)

Birkaç dal nane

1 litre soğuk su

Hepsini bir sürahiye koyup 3–4 saat buzdolabında bekletiyorsunuz.

En güzeli geceden hazırlayıp sabah içmek.

Özellikle regl öncesi şişkinliği olanlar, tatlı krizleri yaşayanlar ve göbek bölgesinde ödem hissedenler çok memnun kalmış.

Gerçekten işe yarıyor mu? Denemek gerekiyor.Ben deneceğim ama sizin deneyiminiz benim için daha önemli! Hadi bakalım deneyen yazsın 🤗

0 kişi beğendi.

Yorum yapmak için ÜCRETSİZ üye ol .

Electra Çevrimdışı
2​3​-​1​1​-​2​0​2​5
8
0
2​3​-​1​1​-​2​0​2​5
8
0
Kayıtlı Üye
23-11-2025

Kızlar bu ananaslı detoks suyunu yazın 3 gün içmiştim. Şişkinliğim resmen inmişti, pantolonumlarım çok daha rahat olmuştu. Doğru yazıyor tatlı isteğimi kesmişti ve yazın serin serin iyi gitmişti, mutlaka deneyin! Hatırlattığın için teşekkürler Sema bu sıralar ihtiyacım vardı. 😘

0 kişi beğendi.

Yorum yapmak için ÜCRETSİZ üye ol.

🍍 Ananaslı Detoks Suyu: Şişkinliği 1 Günde Azaltan Tarif! Deneyen Yazsın Kızlar 😍 | Kadınca Gündem: Kadınların Buluşma Noktası - Anonim ve özgürce paylaş eğlen, öğren.