Basen Bölgesini 8 Haftada İncelten Yöntemi Deneyen Var mı?

Kadınca Gündem / 30-11-2025
  • 1
Kadınca Gündem Çevrimdışı
3​0​-​1​1​-​2​0​2​5
53
61
3​0​-​1​1​-​2​0​2​5
53
61
Yönetici
30-11-2025

Kızlar merhaba 💗

Şu sıralar hepimizin en çok şikâyet ettiği yerlerden biri basen ve bacak bölgesi, değil mi? Özellikle oturarak çalışanlar, doğum yapanlar, kilo alıp verenler… Basen resmen en inatçı bölge.

Ben son günlerde çok etkisi yüksek bir 8 haftalık basen–bacak programı araştırdım. Squat, lunge, sumo squat ve glute bridge gibi dört temel hareket üzerine kurulu. Bir de yanında basit bir beslenme düzeni var.

Düzenli yapanların çoğu 2. haftada şişkinliğin azaldığını, 4. haftada toparlanmanın başladığını, 8. haftada ise gözle görülür incelme yaşadığını söylüyor.

Hadi kızlar, bu programı beraber yapalım. Katılmak isteyenler ben katılıyorum diye yazsın lütfen. Birde 2. 4. ve 8. hafta gözlemlediğiniz sonuçlarıda yine burada yazalım ne dersiniz. 💗

Programı buradaki linkten bakabilirsiniz 👉 8 Haftada Basen İnceltme

1 kişi beğendi.
Güneşis Çevrimdışı
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
65
40
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
65
40
Kayıtlı Üye
01-12-2025

Ben varım. Hareketleri ve diyet listesini yazdım hadi bakalım bugünden başlayayım ☺️

0 kişi beğendi.
sevil Çevrimdışı
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
131
42
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
131
42
Kayıtlı Üye
01-12-2025
@KadincaGündem: Kızlar merhaba 💗Şu sıralar hepimizin en çok şikâyet ettiği yerlerden biri basen ve bacak bölgesi, değil mi? Özellikle oturarak çalışanlar, doğum yapanlar, kilo alıp verenler… Basen resmen en inatçı bölge.Ben son günlerde çok etkisi yüksek bir 8 haftalık basen–bacak programı araştırdım. Squat, lunge, sumo squat ve glute bridge gibi dört temel hareket üzerine kurulu. Bir de yanında basit bir beslenme düzeni var.Düzenli yapanların çoğu 2. haftada şişkinliğin azaldığını, 4. haftada toparlanmanın başladığını, 8. haftada ise gözle görülür incelme yaşadığını söylüyor.Hadi kızlar, bu programı beraber yapalım. Katılmak isteyenler ben katılıyorum diye yazsın lütfen. Birde 2. 4. ve 8. hafta gözlemlediğiniz sonuçlarıda yine burada yazalım ne dersiniz. 💗Programı buradaki linkten bakabilirsiniz 👉 8 Haftada Basen İnceltme

basen ve bacak çok zor giden bir gölge 🥵🥵 ben G7 ile hal ettim çok şükür 🥰 bunu da denicem ama not alındı 🥰

0 kişi beğendi.
nazli Çevrimdışı
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
91
64
0​1​-​1​2​-​2​0​2​5
91
64
Yönetici
01-12-2025

Basen gerçekten çok ama bende bu adminin verdiği programla beraber g7 tavsiye ederim. G7 cihazı deneyimledim. Tabi beraberinde bol su ve yürüyüş. Artı adminin programı 8 haftaya kalmaz. Bende varım 🤗

0 kişi beğendi.
  • 1

Yorum yapmak için ÜCRETSİZ üye ol.

Basen Bölgesini 8 Haftada İncelten Yöntemi Deneyen Var mı? | Kadınca Gündem: Kadınların Buluşma Noktası - Anonim ve özgürce paylaş eğlen, öğren.