Bu hafta gökyüzü tamamlanma, netleşme, içsel güçlenme ve bazı burçlar için duygusal temizlik enerjisi taşıyor. Hadi bakalım burcunu seç, haftanın mesajını al!
♈️ Koç
Bu hafta biraz içe dönüyorsun. İç sesin çok net konuşuyor ve seni uzun süredir düşündüren bazı meselelerde noktayı koymana yardımcı oluyor. Eski kırgınlıklar veya çözümsüz görünen konular hafiflemeye başlıyor.
Aşk hayatında daha dürüst ve açık iletişim ihtiyacı hissedebilirsin. İş ve para tarafında ise sakin ama kararlı adımlar seni başarıya götürüyor.
♉️ Boğa
İlişkiler ve güven duygusu gündemde. Özellikle partnerinle veya yakın olduğun biriyle daha derin konuşmalar yapabilirsin. Kalbini açtığında yanlış anlaşıldığını fark edeceğin bazı detaylar var.
Finansal olarak küçük bir fırsat veya beklediğin bir karar gelebilir. Bu hafta kendini daha çok güvende hissetmek isteyeceksin.
♊️ İkizler
Zihnin hızlı çalışıyor, karar verme enerjin çok güçlü. Ertelediğin bir iş, konuşma veya başlatmak istediğin bir plan için çok doğru bir haftadasın.
Sağlık rutinlerinde değişiklik yapabilirsin. Çalışma hayatında yeni bir işbirliği, haber veya proje seni motive edebilir.
♋️ Yengeç
Aşk, duygular ve kişisel ihtiyaçlar ön planda. Bu hafta içinden geçenleri daha rahat ifade ediyorsun. Partnerinle aranızda daha sıcak bir enerji olabilir.
İş hayatında yaratıcılığın çok açık. Küçük bir başarı bile seni motive edip moralini yükseltecek. Evde düzen değişiklikleri gündeme gelebilir.
♌️ Aslan
Aile, ev düzeni ve kişisel alan konuları seni biraz düşündürebilir. Bir konuyu düzeltmek, düzenlemek veya değiştirmek isteyebilirsin.
Kariyer tarafında ise sakin ama güçlü bir yükseliş var. Kendine güvenin artıyor. Bu hafta “çevrem ne düşünüyor?” yerine “ben ne istiyorum?” demen çok şey değiştirir.
♍️ Başak
Netlik ve düzen haftası! Zihnindeki karmaşa çözülüyor. Ertelediğin konuşmaları yapmak, adımlarını planlamak için ideal bir zaman.
Aşk hayatında samimi ve net bir konuşma ilişkini güzelleştirebilir. Para konusunda daha gerçekçi ve güvenli kararlar alıyorsun.
♎️ Terazi
Maddi konular, güven duygusu ve ilişkide denge ön planda. Bu hafta iç dünyanda “bana iyi gelen ne?” sorusunu sık sık soracaksın.
Romantik tarafta tatlı bir açılım olabilir. Kırgınlıkların bir kısmı kendi kendine kapanıyor. İşte ise ufak ama olumlu bir gelişme var.
♏️ Akrep
Derin bir dönüşüm haftası! İçsel farkındalığın artıyor, geçmişle yüzleşiyor ve hafifliyorsun.
Bu hafta “yeni bir ben” yaratma enerjisi çok güçlü. Aşk hayatında açıklık ve dürüstlük fayda sağlıyor. İş ve kariyerde daha kararlı ve cesur hissedeceksin.
♐️ Yay
Enerjin yükseliyor, farkındalığın artıyor. Yeni bir karar, yeni bir başlangıç, yeni bir sayfa açma isteği var.
Aşkta açık iletişim çok şey çözer. Para tarafında önemli bir gelişme olabilir. Kendini ifade etmen bu hafta çok daha güçlü.
♑️ Oğlak
Sorumluluklar yoğun olsa da haftanın sonunda iç huzur geliyor. Kariyer hedeflerin netleşiyor; atacağın küçük bir adım büyük bir yol açabilir.
Aşk hayatında geçmişle ilgili bir belirsizlik netlik kazanıyor. Daha kararlı ve dengeli hissedeceksin.
♒️ Kova
Arkadaşlıklar, çevre, sosyal bağlantılar ve gelecek planları GÜNDEMDE.
Destek alacağın bir kişi veya grup ortaya çıkabilir. İş tarafında yeni fırsatlar var. Duygusal olarak ifade edemediğin şeyleri söylemek seni rahatlatacak.
♓️ Balık
Kariyer ve görünürlük haftası! Emek verdiğin bir konuda takdir almak, öne çıkmak veya bir kapının açılması oldukça mümkün.
Aşk hayatı ise daha romantik ve duygusal bir çizgide ilerliyor. Sezgilerin çok güçlü, karar verirken iç sesine güven.
Haftalık burç yorumlarınız için bizi takip edin 🤗
Kızlar, sizin burç bu hafta neye denk geldi? Aynısı sizde de oldu mu? Yorumlara yazın bakalım 💬💕